Onze diensten

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van een ervaren Elektricien?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Kortsluiting

Een kortsluiting is natuurlijk erg vervelend, het is dan ook logisch dat u hier zo snel mogelijk bij geholpen wilt worden. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de kortsluiting te verhelpen, maar het kan ook zo zijn dat u de hulp nodig heeft van een ervaren elektricien.

De gevolgen van een elektricien kunnen variëren. Het is hoe dan ook belangrijk om dit snel op te lossen. De kans is namelijk groot dat apparaten in uw huis kapot gaan op het moment dat u regelmatig last heeft van kortsluiting. Onze elektriciens staan op ieder moment van de dag voor u klaar om hierbij te helpen.

Stroomstoring

Storingen / spoeddienst

Heeft u last van een storing? Onze elektriciens staan 24 uur per dag voor u klaar om u hier zo snel mogelijk vanaf te helpen. Wij hebben een speciale spoeddienst waardoor wij u op ieder moment van de dag kunnen helpen.

In 9 van de 10 gevallen kan een van onze elektriciens de storing ter plaatse oplossen. Onze elektriciens zijn uitgerust met meer dan genoeg materiaal om ervoor te zorgen dat alles weer perfect functioneert!

Ook last van een storing? Wij staan voor u klaar!

Meterkast / groepenkast vervangen

Het is erg belangrijk dat de meterkast en groepenkast goed zijn aangesloten. Wanneer dit niet op de juiste manier is gedaan kunnen er problemen ontstaan. Hierdoor kunnen apparaten in huis uitvallen en de meterkast overbelast raken. 

Naast het aanleggen van de nieuwe meterkast of groepenkast, zullen wij u hier ook in adviseren. Heeft u plannen om te verbouwen of komen er wijzigingen in het elektriciteitsnetwerk? Onze professionele elektriciens weten precies wat er moet gebeuren!

Groepenkast vervangen

Aanleggen elektra

Wilt u elektra aan laten leggen in uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, dit doen wij namelijk dagelijks! Van het aanleggen van elektra in de tuin, tot de complete elektra installeren in een nieuwbouwwoning, Elektricien Amersfoort doet het allemaal!

Wij doen zowel grote als kleine klussen voor particulieren en bedrijven. Door de jaren heen hebben wij erg veel ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen wij iedere klus die te maken heeft met het aanleggen van elektra klaren!

Call Now Button